26 feb 2008, 7:05

Тя го видя 

  Poesía » De amor
487 0 1

Тя го видя. През пролетта.

Влюби се в него. Роди се любовта.

После забрави за сивите дни. Беше весела.

И после есента. Тя пак го видя.

Този път го обичаше с цялата си душа.

А той дори не разбра. И така сякаш за нея есента бе цял живот.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Кратко но много съдържателно, красив разказ за любовта с тъжен край... в живота често се случва така
Propuestas
: ??:??