Ето какво написах, съзерцавайки тази чудесна картина
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=238347
С огромна благодарност към автора Георги Железаров (gelezarov).
Тя е нежна Луна,
кротост и вдъхновение,
по-изящна от лебедов пух.
Той - опора, стена,
дързост и приключение,
с романтичен, рицарски дух.
Тя блести в светлина,
сетивата ти гали
с благородна, добра красота.
Той притихнал е, да,
но в очите видя ли -
пламък, магия и чистота.
Тя и Той - две планети прекрасни
в обща орбита - просто Любов.
Погледнете ги! Не става ли ясно -
с тях светът е по-хубав и нов.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados