1 jun 2014, 21:49

Тя и Той 

  Poesía » De amor
968 0 6

Той, мъжът - ех, страст, загадка!

До него - тя, магия сладка,

потропва с токчета, коси премята,

завижда ù дори луната.

Поглежда тя, а той намигва,

в очите им блестят огньове,

в прегръдката му тя притихва,

той вече е загубил слово.

Прекрасна си! Ще каже само

и погледът му ще я гали,

а тя - на неговото рамо

разстила кичури - воали.

Ще плисне дъжд, ще ги измокри,

ще пърхат капките и в локви

ще трепкат, в тях ще се захласнат

и благо, в нежност, ще угаснат.

Ще дойде вятърът, ще се зачуди,

загърна ги, далеч гърмеше.

Целувка? Ех, Боже... луди!

Любов красива ги валеше...

© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??