22 ene 2008, 23:26

Тя идва 

  Poesía » Otra
834 0 4
Нощ е. Тишина.
Вън вали. Има мъгла.
Тихо е,
безшумни стъпки.
Приближава...
Тихо е.
Идва...
Говори,
без глас.
Изтръпвам.
Не боли.
Заспивам...
Мечти?!
Няма... Уви!
Идва...
бавно идва тя.
Спира.
Безшумно отваря врата.
Идва.
Не ме боли.
Взима ме.
Взима мен,
вече няма аз и ти.
Никога повече няма да боли!

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??