22 янв. 2008 г., 23:26

Тя идва 

  Поэзия » Другая
851 0 4
Нощ е. Тишина.
Вън вали. Има мъгла.
Тихо е,
безшумни стъпки.
Приближава...
Тихо е.
Идва...
Говори,
без глас.
Изтръпвам.
Не боли.
Заспивам...
Мечти?!
Няма... Уви!
Идва...
бавно идва тя.
Спира.
Безшумно отваря врата.
Идва.
Не ме боли.
Взима ме.
Взима мен,
вече няма аз и ти.
Никога повече няма да боли!

© Ааа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??