13 nov 2013, 11:09  

Тя II 

  Poesía » De amor
604 0 6

Най-прекрасна! И двайсетгодишна.

С бяла рокля на сини цветя.

От любов той не смее да диша.

Всички мисли открадна му тя.

 

Знойна хубост на трийсетгодишна.

На стотина се ражда веднъж.

Как след нея въздишат, въздишат...

Тя жена му е. Той ù е мъж.

 

Побеляла е. Сбръчкана. Стара.

Но е негова. Същата. Тя.

И все още да тръпне го кара

една рокля на сини цветя.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??