26 dic 2008, 20:01

тя живее в Бъкстон 

  Poesía » Otra
614 0 4

 

тя живее в Бъкстон

има хиляди моливи

 

може да спасява

и не иска хората

да обещават

 

 

подръпнеш ли

я за косата

почва да се смее

няма гордост

няма име

 

думите са скалпел за умрели

 

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??