21 ene 2006, 14:04

Тя Моята Любов 

  Poesía
851 0 0
Никога няма да ме разбереш нали?!
Никога няма да усетиш това което усещах аз!
Никога няма да плачеш ден и нощ...
Никога няма да тормозиш своята любов!
Никога защтото си идеален или поне така твардеше!
Никога защото не си срещнал лбовта
Никога няма да усетиш това чисто чустжо
Което аз усетих...защото то е за читата душа
А твоята е умърсена от лъжи,егоизъм,присмех и можеби малко власт......
Но ти разцепи душата ми на две..
станах аз мрачно дете...
Да дете сам...а ти просто момче
което без да усети взе моето сърце!!!
...И никиога няма да си върна тая прослувута любов
защото ТЯ вече е умърсена...
ТЯ...беше моя...ТЯ беше искренна...ТЯ беше щастлива
ТЯ..искаше само теб и никои друг...,но ТЯ беше и справедлива
Да....ТЯ...моята любов!!!!!

© Павлета Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??