Родена в плът,
всеки ден
умира...
… заключена
в затвора на пагубността и страха,
няма ценност, която да пази,
има само гласа си, (за да извика за помощ - спасение)
не взема нищо, но и не дава,
животът ù
е история на тъгата...
но тя
се нуждае!...
... от очи,
които да я поискат,
от сърце,
което да я обича,
от Любов,
която да я закриля...
... не се нуждае от невъзможното,
само от завръщане
на вярата в живота ù...
знае, че е трудно,
но не губи надежда (гласът ù помага)!
© Славка Todos los derechos reservados