7 may 2009, 22:54

Тя не си ти 

  Poesía » De amor
552 0 0

Любими, кажи ми,

защо е това?

Твойта усмивка

изчезна сега...

 

 

Ти при мен дойде

и сподели, че мене не 

обичаш, с друга си ти...

 

 

При тези думи

сърцето ми се разтуптя,

сълзите ми потекоха като река...

 

Запитах те:

Мили, защо ме рани?

А ти ми отвърна:

Защото тя не си ти...

 

 

 

Посветено на момчето, в чиито ръце е моето сърце!

© Наталия Благоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??