7 мая 2009 г., 22:54

Тя не си ти 

  Поэзия » Любовная
545 0 0

Любими, кажи ми,

защо е това?

Твойта усмивка

изчезна сега...

 

 

Ти при мен дойде

и сподели, че мене не 

обичаш, с друга си ти...

 

 

При тези думи

сърцето ми се разтуптя,

сълзите ми потекоха като река...

 

Запитах те:

Мили, защо ме рани?

А ти ми отвърна:

Защото тя не си ти...

 

 

 

Посветено на момчето, в чиито ръце е моето сърце!

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??