11 feb 2011, 14:00

Тя шепне 

  Poesía » De amor
617 0 0

Тя шепне ела, за да те обгърне с гъста мъгла,

в която не ще загубиш нишката на любовта към нейната душа.

Да, разбирам защо е таз игра, може би за да не тръгна след друга жена 

на дяволска страна и да изгубя нейната следа,

но едно не разбрах сега, защо не вярваш ти на моята искрена душа,

къде сгреших в таз измамна игра на любовта.

© Бисер Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??