Боли ме тук вдясно.
Не където сърцето е.
Трепти чак там то бясно.
Не мъка, неконкретно е.
То не ме допуска
в сънищата мои.
То в галоп препуска,
то сграбчва ме в застой.
Някак е то неясно.
Като мъгла е над морето.
Но не така. А ми е тясно,
сякаш няма го небето.
© Лазар Todos los derechos reservados