Mar 6, 2013, 8:45 PM

Тягост 

  Poetry » Love
890 0 2

Боли ме тук вдясно.

Не където сърцето е.

Трепти чак там то бясно.

Не мъка, неконкретно е.

 

То не ме допуска

в сънищата мои.

То в галоп препуска,

то сграбчва ме в застой.

 

Някак е то неясно.

Като мъгла е над морето.

Но не така. А ми е тясно,

сякаш няма го небето.

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??