20 jul 2007, 23:28

Тялото ми е звездно небе... 

  Poesía
572 0 2

Твоите думи
ме галят,
любими,
и всяка от възможните
минути в деня
ми подаряваш пълна
със нежност,
любими...
Моите думи
те галят,
любими,
и всяка от възможните
минути в деня
подарявам ти пълна

със нежност,

любими...

Тялото ми
е
звездно небе
и всяка
звезда
е твоя целувка...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??