14 jul 2014, 15:28  

Тясно за бездушни 

  Poesía
471 0 7

Едни такива сини намерения
в обратното на люляков следобед
и думи с непонятни междуредия
занитени на прага като спомен

 

... и кълнове поникнали по струните
от черно-бели облачни фактури
едни такива сини намерения
умората по мен да прекатурят...
 

а свири вятърът безумна фуга
пригласят няколко врабчета по неволя
следобедът се стича по тепетата
над шарени чадъри като роля...
 

... а сцената е тясна за бездушни!

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??