16 feb 2009, 0:44

Тъга 

  Poesía » De amor
810 0 2

Тъгата с мен се слива, със сълзи ме тя облива,

разделих се с любовта и сама съм аз сега.

Знам, времето лекува, и тъгата ще излекува.

Тази вечер аз тъгувам, но на щастлива се преструвам.

© Пенка Евгениева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??