16 февр. 2009 г., 00:44

Тъга 

  Поэзия » Любовная
900 0 2

Тъгата с мен се слива, със сълзи ме тя облива,

разделих се с любовта и сама съм аз сега.

Знам, времето лекува, и тъгата ще излекува.

Тази вечер аз тъгувам, но на щастлива се преструвам.

© Пенка Евгениева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??