16 ene 2009, 14:28

Тъга 

  Poesía » De amor
589 0 7

Очите ми са пълни със сълзи,

тъга и обич от душата ми струи

и лунна музика оставям да звучи,

до теб мой, нежен, послушай ти.

 

Заслушай се в мелодията моя ти,

как този звук за мене ти шепти,

и с нежност те облива, и с искри,

погалва струнно твоите коси.

 

Припомня ти за миговете красота,

обгръщаща ни в бяла светлина,

когато с усмивка погалвахме деня,

застанали един до друг, ръка в ръка.

 

Когато двама гледахме сами в нощта,

пътеката на всяка падаща звезда,

и всичко беше като приказна игра,

обсебила докрай сърцата ни и мисълта.

 

Но твоят образ някак е далеч сега

и разстоянията остават без вина,

нещо вряза се в нашите сърца,

тайно се прокрадна празнина.

 

 

 

 

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??