Стоя сама в тази тишина.
Мислите ми са като в мъгла.
Не ще се стихне тази тъга.
Няма светлина в моята душа.
Няма те в моето сърце.
Далеч от теб са двете ми ръце.
Тъй далеч е и нашето бъдеще.
Нима това е моето нещастие?
Пътят ни дели се на две.
Търся щастие в тези редове.
Утеха търся в тези стихове.
Но ти пак си в моето сърце.
© Бети Пергелова Todos los derechos reservados