8 ene 2020, 20:59

Тъга 

  Poesía » Filosófica, Otra
1460 5 1

Попаднах там и се загубих,

времето тече, а заедно с него – и аз,
продукция няма, само консумация,

ето я тъжната усмивка отново на лицето ми.

Кога пак ще се усмихвам, като във втори клас?

Кога пак ще усетя щастието?

Махни се, не те желая, жалък интернет!

© Мария Асъмова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??