Jan 8, 2020, 8:59 PM

Тъга 

  Poetry » Phylosophy, Other
1449 5 1

Попаднах там и се загубих,

времето тече, а заедно с него – и аз,
продукция няма, само консумация,

ето я тъжната усмивка отново на лицето ми.

Кога пак ще се усмихвам, като във втори клас?

Кога пак ще усетя щастието?

Махни се, не те желая, жалък интернет!

© Мария Асъмова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??