10 ene 2017, 12:52  

Тъга 3 

  Poesía » De amor
284 1 0

Колко любовта е нежна –

като розата през пролетта

и колко болка безнадеждна

има в моята самота...

 

И в тоя студ усещам сега

само мъка и тъга

без теб, светъл блян

и в сълзи съм целият облян...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??