Jan 10, 2017, 12:52 PM  

Тъга 3 

  Poetry » Love
285 1 0

Колко любовта е нежна –

като розата през пролетта

и колко болка безнадеждна

има в моята самота...

 

И в тоя студ усещам сега

само мъка и тъга

без теб, светъл блян

и в сълзи съм целият облян...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??