22 may 2007, 23:12

Тъга 

  Poesía
1048 0 4
Поредната лъжа,
поредната несбъдната мечта,
поредната сълза изгаряща в празната душа...
Поредното момче,
което наранява моето сърце.
Поредната усмивка бледа
появяваща се в мен сега,
поредна дума ''Сбогом...''
и началото на голямата тъга...

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??