15 mar 2007, 21:32

Тъга без теб 

  Poesía
764 0 1
Още се страхувам да обикна друга, още се опитвам да забравя теб, но не мога, защото ти си в моето сърце. Обичам те до полуда. Обич моя. Още искам да си до мен, още искам само теб, още се моля нощ и ден, да си само миг моя. Искам те отново до мен! Искам да крещя на воля! Искам да кажа на целия свят, че обичам само теб. Сега стоиш пред мен, а аз като хлапак заеквам, заеквам, защото не мога и не искам, да говоря, защото знам че ще боли.

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??