16 mar 2010, 15:34

Тъга по небето 

  Poesía
419 0 3



Защото страшно

силно

тегли ме Простора...

От болка вият

свързани криле,

запенени от кръв

на божества и хора,

погинали отдавна,

преди векове.

Защото в мрака

капе нещо бавно-бавно.

Времето уплашено

веригите гризе...

 

Б.Калинов.15.03.2010г.

Пловдив

http://www.playcast.ru/view/1160257/5db927d244bb376b56ebdf2270bb6c9f65c8225fpl

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??