Липсва ми нежната целувка!
Липсва ми прекрасният ден!
Някак си е тъжно, когато не си до мен.
Минава времето самотно,
часовете нижат се безкрайно,
не ми е хич комфортно,
остана само чувството омайно.
И не зная как да превъзмогна
усещането за самота,
душата ми е лодка безмоторна,
плуваща във вихъра на любовта!
© Руми Пан Todos los derechos reservados