6 may 2008, 13:30  

Тъга по теб 

  Poesía » De amor
1094 0 2

Навън е късна есен
и дъждът тъй тихичко вали,
а мен сърцето ме терзае,
защото си далече ти!
Болката пронизва моята душа
и усещам любовта
как бавно се изнизва.
По лицето ми се стича пак сълза
и ридая сам в нощта!
Сам съм и те чакам
точно тук, сега,
и ако трябва, ще те чакам
до края на света!
 
                                 С.Т.

© С.Т. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??