26 ago 2011, 14:54

Тъгата 

  Poesía
461 0 0

Тъжно ми е, че те няма,

но когато те има,

те няма до мен.

 

Тъжно ми е да те обичам

в друго измерение,

защото те няма и там.

 

Тъжно ми е да те имам,

понеже не успях да те имам,

когато трябваше да те целуна.

 

Тъжно ми е да те целувам,

защото те няма,

защото те нямам.

 

Тъжно ми е да те усещам,

защото не чувстваш,

защото не те усещам.

 

Тъжно ми е да те докосвам,

защото бял призрак

не се докосва,

той се усеща.

 

Тъжно ми е да летя в небесата,

защото небесата ги няма,

както звездите изчезват всеки ден.

 

Тъжно ми е да те обичам,

когато не те обичам,

просто те искам.

© Цветелина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??