Тъжно ми е, че те няма,
но когато те има,
те няма до мен.
Тъжно ми е да те обичам
в друго измерение,
защото те няма и там.
Тъжно ми е да те имам,
понеже не успях да те имам,
когато трябваше да те целуна.
Тъжно ми е да те целувам,
защото те няма,
защото те нямам.
Тъжно ми е да те усещам,
защото не чувстваш,
защото не те усещам.
Тъжно ми е да те докосвам,
защото бял призрак
не се докосва,
той се усеща.
Тъжно ми е да летя в небесата,
защото небесата ги няма,
както звездите изчезват всеки ден.
Тъжно ми е да те обичам,
когато не те обичам,
просто те искам.
© Цветелина Петкова All rights reserved.