27 dic 2008, 9:18

Тъгата е като солта... 

  Poesía » Filosófica
1133 0 35

Тъгата е като солта -

животът с нея има вкус.

Бодлите крият доброта,

спокойствието - силен трус.

 

Във всяка радост дебне скръб,

в безмълвието - страстен вик.

Без край е всеки кратък път,

а всеки малък жест - велик.

 

Омразата е вид любов,

в усмивката трепти сълза.

В единен впряг - добро и зло -

коват човешката съдба...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??