25 feb 2012, 16:19

тъгата не иска да си тръгне 

  Poesía » Filosófica
921 0 1

Тъгата не иска да си тръгне,

в мен вкопчила се е като товар.

Живота ми ще преобърне,

за да вземе моите мечти и моят блян!

Опитах мъката си да прогоня,

но объркана съм вече аз -

как ли да се разпозная

сред хилядите между нас?

Къде остана този път?!

Мъглата прави ги еднакви

и всеки път е кръстопът

до мечтите ми разляни!

© Светлана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??