10 oct 2021, 22:10

Тъй че... 

  Poesía
172 0 0

от 
Адамово 
коляно

 

всичко 
е 
предначертано

 

а и 
волята 
свободна

 

се бои 
от 
преизподня

 

тъй че 
Обич
да цари

 

и да сме 
чрез Бог
добри

 

и живот 
да 
съградим

 

в който 
всеки е 
любим

 

...............................

 

от 
Адамово 
коляно

 

тъй! 
ни е 
предначертано

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??