18 sept 2011, 20:10

Тъй както морето... 

  Poesía » De amor
537 1 12

Тъй както морето с вълните си ласкави

загръща крайбрежната ивица пясък,

покривам с целувки загара ти прасковен

на твоето тяло, под гларусен крясък.

 

Сред дивата пустош сме двама обречени,

до края безбрежната шир опознали,

на ритъма твой, под скалите изсечени,

да бъда морето, ти - малък мой залив.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??