18 сент. 2011 г., 20:10

Тъй както морето... 

  Поэзия » Любовная
536 1 12

Тъй както морето с вълните си ласкави

загръща крайбрежната ивица пясък,

покривам с целувки загара ти прасковен

на твоето тяло, под гларусен крясък.

 

Сред дивата пустош сме двама обречени,

до края безбрежната шир опознали,

на ритъма твой, под скалите изсечени,

да бъда морето, ти - малък мой залив.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??