22 jul 2017, 8:29

Тъждественост 

  Poesía » De amor
554 0 0

Любовта е вино,
виното – любов.
И двете опиват,
и огън
във вените палят.

По твоите устни
две капчици
вино блестят…
Аз ги попивам
с поглед
и устни
тези малки
рубини –
моят сбъднат
отдавнашен блян.
И се чувствам
от виното влюбен,
и от твойта любов
съм пиян.
21. 07. 2017 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??