22.07.2017 г., 8:29 ч.

Тъждественост 

  Поезия » Любовна
544 0 0

Любовта е вино,
виното – любов.
И двете опиват,
и огън
във вените палят.

По твоите устни
две капчици
вино блестят…
Аз ги попивам
с поглед
и устни
тези малки
рубини –
моят сбъднат
отдавнашен блян.
И се чувствам
от виното влюбен,
и от твойта любов
съм пиян.
21. 07. 2017 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??