15 dic 2010, 17:15

Тъжна Коледа 

  Poesía » De amor
804 0 1

             Тъжна Коледа

Отново Коледа пристига.
Традиция - семейни срещи.
Звезда червена ще премига.
Подаръци - вечери горещи.

В младост Коледа донесе ми
подарък ценен и желан.
Отказах, не го взех, не повярвах,
че за мен е, и е тъй голям.

Вечно с този миг живея.
Защо, защо постъпих така?
Години сълзи - студени нощи.
Разминах се с любовта.

© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много е лошо когато любовта си замине. но не се предавай до край на тъгата защото става много лошо.успех. и продължавай все така
Propuestas
: ??:??