14 nov 2007, 20:03

Тъжните моменти 

  Poesía » De amor
1089 0 12

Пустош завзела е земята,
мрак се е спуснал над реката...
а сърцата ни облети в сълзи,
копнеят за мечти...

Само студ докосва нежно сетивата,
а устни плавни...
устни ожаднели за малка капка топлина.

© Зузка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??