14.11.2007 г., 20:03 ч.

Тъжните моменти 

  Поезия » Любовна
1079 0 12

Пустош завзела е земята,
мрак се е спуснал над реката...
а сърцата ни облети в сълзи,
копнеят за мечти...

Само студ докосва нежно сетивата,
а устни плавни...
устни ожаднели за малка капка топлина.

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??