Близо си, по-близо от мечта,
а всъщност толкова далече.
Там в ъгъла стаена, притихнала,
самотна сълзи рониш тъжни.
По- мрачна ставаш,
гледайки студа навън.
Не видях дори една, но усещам
всяка следваща сълза,
пари и гори ме и така боли,
боли, че съм далече, боли, че си сама.
Знам, слънце мое, знам - и мен боли ме,
не искам и секунда да живея без теб,
но съдбата ни така реши
в капаните на самотата ни постави.
Грешно ли е да те искам
по-близо и по-близо.
Грешно ли е да искам за теб да умра
и грешно ли е да те смятам за добра,
щом с всяка твоя грешка раняваш моята душа.
Простих, забравих, а сега накъде.
ТЕБ те няма никъде.
Плачеш, гониш ме, а после пак ме искаш,
искам те и аз, за бога, не разбра ли,
искам те, дори и гръм да ме удари.
Зная, всичко някога ще свърши,
отегчена, уморена, самотна, наранена
ще тръгнеш и поглед няма да обърнеш.
© Тъжна Луна Todos los derechos reservados
Много ми хареса!Поздравявам те!