(Тъжно)
Бях сляп
и не виждах
нищо друго, освен това,
което ме свързваше с нея.
Бях глух
и не чувах
други думи, освен тези,
които съдържат
нейните букви.
Бях луд
и сънувах,
че я прегръщам,
а тя има облик на друга.
Бях каквото съм бил.
Днес,
още съм трезвен,
почти.
© Братан Todos los derechos reservados