15.12.2009 г., 18:27 ч.

(Тъжно) 

  Поезия
449 0 1

 

 

 

 

 

 

(Тъжно)

 

Бях сляп

и не виждах

нищо друго, освен това,

което ме свързваше с нея.

Бях глух

и не чувах

други думи, освен тези,

които съдържат

 нейните букви.

Бях луд

и сънувах,

че я прегръщам,

а тя има облик на друга.

Бях каквото съм бил.

Днес,

още съм трезвен,

почти.

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??