2 mar 2010, 22:35

Тъжно 

  Poesía » Para niños
571 0 6

Колко тъжно

днес капчука почна

да тактува по улука.

Кака радва се на минзухари,

а пък аз щастлив съм

по снега да се пързалям

с моите другари!

На тавана татко ще качи шейната.

Ужас... колко дълго

зимата ще чакаме децата!

Скоро няма да се връщам вкъщи

с бузки зачервени,

мама да се мръщи.

Ето, утре на какво да си играя?...  -

в локвите ще газя, вече зная.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??