22 ago 2009, 12:50

Тъжно и ясно 

  Poesía » Civil
428 0 1

Един ден е достатъчен,

дори минута, дори секунда,

една въздишка, небрежен поглед,

за да изпиташ и

да изпуснеш

мига блаженство

за цял живот, за два живота.

 

 

16.08.2009г.

София

white nights

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??