1 abr 2015, 1:16

Тъжно ми е 

  Poesía
741 0 0

V.1
Тъжно ми е.
До небето.
Тъжно ми е.
До недрата.
Пауне!
Разлисти си ги перата!
Tа да ми е тъжно
и да се смея;



V.2
тъжно ми е, Жено,
до небето.
тъжно ми е, Жено,
до недрата.
тъжно ми е, Жено,
превъртях я сам Играта.
тъжно ми е.
и се смея;

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??