24 mar 2007, 12:52

Тъжно ми е днес 

  Poesía
824 0 2

Тъжно ми е днес,

защото ти не си до мене,

защото тъмнината ще отнеме

поредната надежда да те видя днес…

 

Тъжно ми е днес,

защото ти не си до мене…

Нима тоз спомен е до време

и чувството, с което те очаквах днес?...

 

Тъжно ми е днес,

защото ти не си до мене…

От болката не ще да се съвземе

сърцето, чакащо те с огнен трепет днес…

© Симона Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубав стих!
  • ТЪЖНО МИ Е днес...
    че ти си ТЪЖНА... и СКЪРБИШ.
    НЕКА сълзите ти... ЗВЕЗДИТЕ изпият
    ... и болката от тях... ПОПИЯТ
Propuestas
: ??:??