10 mar 2023, 15:04

Тъжно настроение 

  Poesía » De amor
269 0 0

Облаци скриват слънцето,

дъждът ще завали скоро,

болка терзае ми сърцето,

а жадувам аз лъчи, добро!

 

В самотата тънем мнозина,

бленуваме нежност и ласка,

поетичната душа е ранима,

далеч е прекрасната мацка...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??