21 dic 2007, 23:57

Тъмата 

  Poesía » De amor
459 0 1

И пак дойде тъма,

тъмата на нощта,

нощта, в която съм сама,

сама без теб сега,

сега си пак със друга,

другата бях аз,

за някое момиче, с което беше ти преди!

© Денислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??